Şifanur Özçelik ŞİRİN

Şifanur Özçelik ŞİRİN

Hakkında

Şifanur Özçelik ŞİRİN
1975, Ankara doğumludur. Evli, iki kız evladı olan Yazar, İlk, orta ve lise öğrenimini Ankara’da tamamlamıştır. Atatürk Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Bölümünü bitirdi, yüksek lisansını, Beykent Üniversitesi “Hastane ve Sağlık Kurumları Yöneticiliği” bölümünde tezli yaptı. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi Kamu Yönetimi Bölümü (Lisans) ile İlahiyat Fakültesi (ön lisans) Bölümü’nü bitirdi. Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi’nde hâlen Türk Dili ve Edebiyatı Bölümü 3.sınıf öğrencisi olarak eğitim hayatına devam etmektedir.

Şehir ve Kültür Dergisi’nde seyahat yazıları, çeşitli antoloji kitaplarında yazıları, şiirsel deneme türü eserleri ile birçok dergide deneme, şiir ve yazıları yayınlanmıştır.

Geliri tamamen şehit ailelerine bağışlanan “1 Şehit, 1 Öykü, 1 Şiir” kitabında şiir ve öyküsü bulunmaktadır.

Eserleri:
1. Aşk’ım Bin Hece (şiirsel deneme)
2. Vakitlerden Leyla’ysa (şiir)
3. Öyküme Düş’sen (öykü)
4. Merhale - Seyahatname-1 (Gezi Yazısı)

“Erguvan Kitap Sohbetleri” adı altında 15 yıldır icra ettiği kitap inceleme programları ile program yapımcılığı görevine hâlen devam etmektedir.
Seyyah olup, aynı zamanda fotoğrafçılık, çinicilik, süsleme sanatı, ferdi dağcılık, doğa sporları, kampçılık ve ahşap boyama ile ilgilenmektedir.