Sezgin Duyar

Sezgin Duyar


"Haydi Gelin Dua Edelim"

20 Eylül 2022 - 12:52


Dinle: "HAYDİ GELİN DUA EDELİM"
06-10-2020
Dua edelim birbirimize. Sabah kalkalım, Ailemize dua edelim  Hemen peşine komşumuza, sonra bizim için çalışan kamu görevlilerine, aşkla sarılsınlar işlerine. Askerimizin muzafferiyet ve cesaretlerine.  polisimize. ki Allah ailelerine ve milletimize bağışlasın. Başımızdakilere, Allah salihlerle beraber eylesin, doğru kararlar alsınlar! Selam verelim sağa sola, esenlik içinde kalsınlar.

Dua edelim komşu illerimize. Mersin'e Antep'e Hatay'a Niğde'ye. Niğde dua etsin Kars'a, Hakkâri'ye. Hakkari; İstanbul Tekirdağ'a. Koca Istanbul el açsın Ordu Sinop Artvin'e. Ordu da Fatsa da toplansın, ey Muğla, bu Cuma senin için el açıyoruz Mevla'ya Ankara coşkun akan sel gibi; Kilis, Mardin. Hey. Peygamberler şehri Urfa!  duamızı duyuyor musunun! Bak yalnız değilsin, gelmesen de senin için el açtık Malatya! Gülesin Kahraman Maraş! Aydınlık yüzlü insanların şehri Aydın, esnafın harman olduğu şehir Kayseri! Vallahi senin selametin için göz yaşı döküyoruz! Mahsun kalma Van, Tatvan, Şemdinli Eruh! korkma, binbir fitneye rağmen sağlam bizde hâlâ o ruh! 

Ellerimizi ağzımıza dayayıp avazımız çıktığı kadar haykırarak, ey Fas! biliyor musun bu gün duamızda sen vardın! Sabret Tunus, Haftaya dualarımız sana! Ey İslamın kahraman evladı Mısır kardeş, söyle, duamızda ne isteyelim sana?
Ey Nazlı Karabağ, dön artık esas yurduna, sen Azeriyi, Azeri seni özler, sever! ey Kahraman Millet haydi, sırmalar saç sağ soluna, inciler diz yoluna! selam olsun Şanlı Türkün Bayrağına! 

Haydi artık sarılma vakti, nükleer silahların karşısında lâl kesildiği duaya!

Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum