Nezir Ertuğrul

Nezir Ertuğrul


Bir Depremzede Ziyareti ve Hüzün

19 Şubat 2023 - 22:22


Depremden etkilenen vefat eden  deprem bölgesinden Adana'ya göç eden vatandaşlarımızı Edibe Aslantaş hanımefendi ile beraber ziyaret edip başsağlığı diliyoruz. Dün Nurdağı"nda enkaz altında kalan 18 yaşında vefat eden Yılmaz Ökçe'nin ailesini dün  ziyaret ettik. Babası İlhan ökçe bizleri karşıladı hoşgeldiniz diyerek çay ikramında bulundu. Kendisi, Allah Devletimize zarar zeval vermesin, Devletimiz elinden geldiğini fazlasıyla yaptı dedi. Biz de bir nebze yardım olsun diye eli boş gitmemek için biraz ihtiyaç maddeleri götürdük  nezaket gösterip kabul ettiler.

İlhan amca bizlere çok dua etti,  dualarına mazhar olduk. Allah razı olsun dedik. Kendiside Salı günü hastaneye gideceğini söyledi, lütfen benimle ilgilenin demişti. Bizde inşaallah elimizden ne gelirse yapmaya çalışırız dedik. Edibe hanım depremzede oldukları için evin adresini bilgilerini not defterine yazıp inşaallah size yardımlara devam edip getiririz dedi. Allah razı olsun dedi. Ve kapıdan çıkıncaya kadar bizlere dua eden İlhan amcayı, duasını,  Allah olan inancını teslimiyetini hiç bir zaman unutmayacağım.

Bugün maalesef saat 18.20 gece Edibe hanım o dün ziyaret ettiğimiz İlhan amcanın vefat haberini verdi! O an sanki  kafama kaynar su döküldü. Dün o güzel kalbiyle bize dua eden İlhan amca oğlu Yılmaz'ın yanına defnettiler. Rabbim taksirâtını affetsin. Rabbim onu Peygamber Efendimiz s.a.s'e komşu eysin. Bu yaşadığımdan çok etkilendim bunu sizinle paylaşmak istedim değerli okuyucularım.

Demem oki başınıza ne gelirse gelsin Allah'a olan inancınız tam olsun teslimiyetiniz yalnız Allah'a  olsun. Bu hayatın en en anlamlısı da bir insanın dilinde dua olmaktır. Bir İlhan amca tanıdım yüreği kalbi temizdi ben buna şahidim Allahım ..

Güzel bir insandı ve beyaz bir ata bindi  gitti.

Mekânı cennet olsun. Amin

Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum