Nezir Ertuğrul

Nezir Ertuğrul


Batının Korkusu Aslanın Uykudan Kalkması

02 Mayıs 2023 - 07:08

Batının Korkusu Aslanın Uykudan Kalkması

Türkiye, 2023 yılında ekonomik hamlelere hazırlanıyor. Türkiye’nin Yüzüncü yılında vizyonu misyonu ile yerli ve yabancı sermayeyi Türkiye'ye çekiyor. Uluslararası İstanbul Finans merkezi dünyada ses getiriyor.
 
Avrupa’dan, İstanbul’a sermayeyi taşımak için dünyanın gözü İstanbul’da. D-8 ülkesi Malezya sermayesinin merkezi Londra bulunuyor. Sermayenin akışı yön değiştirerek artık sermayenin yeni adresi İstanbul finans merkezi olacaktır.

Malezya ile yapılan anlaşmalar neticede sonuçlar meyvelerini vermeye başlamıştır.  Malezya ile beraber birçok ülke sermayesini İstanbul finans merkezine taşıyacağı gözü kulağında bekliyor.
 
Yatırımın yeni adresi Türkiye olacak. Sanayi ve teknoloji alanında zor zamanlar yaşayan batının tek çaresi Türkiye'den başka çarenin olmadığı kaçınılmazdır.
Uluslararası sermayenin Türkiye akışı Türk ekonomisini canlandıracaktır. Dönen sermayenin İstanbul'un yerli borsaları, savunma sanayi, tüm ağır sanayi projeleri hız kazanacaktır. Bilinmeyen projeler tozlu raflardan inecektir. Artık Türkiye'yi kimse durduramaz.

Bankacılık ve finans ile İstanbul büyüyen ve güçlenen sektörün kalbi olacaktır. Dünyada finans merkezinin adresi İstanbul olacaktır. İleri ki süreçlerde tüm özel bankaların bir arada toplanacağı ve dünya ticaret merkezinin kalbi İstanbul olacağını kimse unutmasın, yani paranın merkezi İstanbul olacak.

ABD ekonomik olarak yenilgiye uğraması ve çöküşünden sonra dünya da Türkiye ile Çin yarışacaktır. Batının birçok ülkesi Türkiye, den yana olacaklar. Arabi Hz. söylediği gibi Türkiye yüz yıl aradan sonra yeniden gücünü ortaya koyan tek devlet olacaktır.

Çin üzerinden hızlandırılan projelerin başına gelen dijital para sistemi geliştiriliyor bu gücün önüne kimsenin geçemeyeceğim fark edildi. Dünyada Türkiye ile Çin yarışacağı tek rakip olacaktır.

Türkiye ağır sanayi hamlesi yaparak dünyanın en önde gelen teknolojileri ile dünyayı tanıştıracak
Tüm hakkı olan batıda birçok şirketi tek kalem altına toplanacak
Dünya finansı İstanbul’a akışını hızlandırabilmek Uluslararası bankaların İstanbul'a gelmesi bekleniyor.

Yeni kurulacak uzay teknolojileri üstü Kazakistan olacak. Rusya ile müteakip kalarak ağır sanayi teknoloji üstü görülmeyen Bilinmeyen yeni uçak sanayi ile tanışacak Türkiye olacaktır.

Finans piyasaları, ticaret piyasaları, ağır sanayi, uzay teknolojilerine kadar dünyanın kalbi İstanbul dünya ekonomilerine yön veren Türkiye olacaktır.
Pasif bir yatırım görülen İstanbul finans merkezi kurulacak olan yazılım ve lojistik üstü dünyaya yön verecektir.

Bugüne kadar Amerika New York dan çalışan sistemin yeni adresi Türkiye olacaktır. Atmış beş milyara mal olan bugün ki değeri yüz milyar olan İstanbul finans merkezi beş yıl sonraki değeri iki yüz milyarı bulabileceği gözden kaçmamalı.

Finansın gücü teknoloji ve ağır sanayinin gücüdür. İmkânın gücüdür. Finans merkezi daha önemli bir altyapı özelliklerine sahip farklı bir bankacılık sistemi kuruluyor artık onların sistemi geçerli olmayacak Türkiye'nin sistemi geçerli olacaktır. İslam Birliği finans merkezi dünya Küresel ölçekte ekonomi organizasyonları yıllık on milyon kaynak akımını sağlayacaktır.

Dünya yeni para primi İstanbul dinarı olacak veya İslam dinarı olacak
Tüm insanlık yeni para birimi ile buluşmuş olacak veya altın ile alış veriş yapacaktır.

Küresel baskı ve sömürü düzeni son bulacak. ABD, dolar ile tüm insanlığı sömürerek ayakta kalmaya çalışıyor. Dünya'ya aslan kesiliyor. Artık, İstanbul Finans Merkezi ile alternatif güç Türkiye var.
Tarih yazmanın zamanı geldi…

 

Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum