Seyhan'da Spor Etkinlikleri Hız Kesmiyor

Seyhan'da Spor Etkinlikleri Hız Kesmiyor
28 Ekim 2022 - 13:44
STREETBALL TURNUVASI’NIN BAŞLAMA ATIŞINI BAŞKAN AKAY YAPTI

Seyhan Belediyesi Cumhuriyet Bayramı Streetball Turnuvası Akkapı Spor Kompleksi’nde yapılan açılış karşılaşmasıyla start aldı. Başlama atışını Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ın yaptığı turnuva 3 gün sürecek.

“SPORTİF FAALİYETLERİMİZ
ARTARAK DEVAM EDECEK”
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı etkinlikleri kapsamında spor müdürlüğü tarafından sportif faaliyetlerin organize edildiğini belirten Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “ Başlangıç olarak streetball turnuvamızın açılışını yaptık. Gençlerimizi kötü alışkanlıklardan kurtarmanın  en önemli etkeni spordur. Bunun içinde spora ve sporcuya verdiğimiz önem doğrultusunda turnuvalarımız değişik branşlar da olmak üzere artarak devam edecek. Turnuvaya katılım sağlayan takımlarımıza ve ter akıtan  sporcularımıza  başarılar diliyorum” dedi.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR ETTİLER
Akkapı Spor Kompleksi’nde gerçekleşen Cumhuriyet Bayramı Streetball Turnuvası’nın açılışında yer alan Akkapı Mahalle muhtarı Zihni Neli ve veliler de Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’a spora ve sporcuya verdiği destekten dolayı teşekkür ettiler.


Seyhanlı Kadın Voleybolcular Yükselişte

Kadınlar Voleybol 2.lig 13.grupta yer alan Seyhan Belediyespor kadın voleybol takımı Yenişehir Belediye ihtisas Spor Kulübü ve Kayseri Yolspor kulübü karşısında aldığı galibiyetler ile yükselişe geçti.

GRUPTA 2.SIRADA YER ALIYOR
Ligde oynadıkları 3 müsabakada 2 galibiyet bir mağlubiyet elde ederek 6 puanla 2.sırada bulunduklarını belirten Seyhan Belediyespor kulübü kadın voleybol takımı teknik sorumlusu Göksel Özbek, “ Genç bir kadroyla ligde mücadele etmekteyiz. Kadromuzu genç ve yıldız takımı oyuncularından oluşturduk. Umut vadeden sporcularımız var. Hafta sonu deplasmanda Niğde Belediyespor kulübü ile karşılaşacağız. Hedefimiz iyi bir oyun sergileyip kazanmak. Bunu da başaracağımıza inanıyorum” dedi.

BAŞKAN AKAY’A TEŞEKKÜR
Branş ayrımı yapmaksızın Adana sporundan desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay başta olmak üzere yönetim kurulu’na da kendilerini yalnız bırakmadıkları için teşekkür eden Özbek sözlerini şöyle tamamladı, “ Bu destekler bizleri mutlu etmekte. Karşılığının da başarı olarak dönmesi için büyük bir özveri sergilemekteyiz.”

 
Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum