Nezir Ertuğrul

Nezir Ertuğrul


İyilikle Sizin Aranızda Menfaat Var!

17 Mayıs 2023 - 10:00

İyilikle Sizin Aranızda Menfaat Var!

-Başta belirteyim, sizde tek kuruş yardım yapacak yürek yok!-

Dolayısıyla "yapmadıkları" iyilik üzerinden;
Deprem bölgesindeki vatandaşlarımıza hiç kimse hakaret edemez, onların onurları da,  gururları da yüce milletimize ve devletimize emanettir!

Deprem bölgesinde çıkan oy sonucundan rahatsız olan, ahlâksız, terbiyesiz, konuşurken ağzından kanalizasyon gibi etrafa pislik sıçratan, kendi bilmez dengesiz ahlâk yoksunu karaktersiz bir kaç fenomen iş adamı kılıklı, insanlıktan nasibini almamış kimseler, hakaretlerle, küfürlü söylemlerde buluyorlar! Gönderdiğiniz(!) para veya erzak yardımı oy pusulası için mi gönderdiniz? Yazıklar olsun size!

Şunu unutmayın kendini bilmez dengesizler, depremden dolayı zarara uğramış vatandaşlarımız, normal zamanda verdikleri vergilerden belki en çok sizin gibiler yararlandı; sizin o gönderdiğiniz o üç beş  kuruşa muhtaç değiller! Bu ülkede herkes hürdür ve kim nereye oyunu verirse versin ona saygı duyacaksınız! Eğer gönderdiğiniz yardımlar bir yerinizi acıtıyorsa paylaşın banka hesap numaranızı, misliyle size iade edelim . Kendi adıma; göndermezsem namerdim 11 ilimizin vatandaşlarımıza hiç kimse hakaret edemez hiç kimse gururlarıyla onurlarıyla dalga geçemez!
Kendinize gelin!

Reklam

YORUMLAR

  • 1 Yorum
  • Osman ilik
    1 yıl önce
    Birgün peygamber sav otururken amcası gelir ne kadar çirkinsin ey Muhammed der gider arkasında hz Ebubekir sıddık gelir ne kadar güzelsin ya Allah’ın resulu der yani demem o ki kişi kendinde olanı görür. Kişi karşısındakinin aynasıdır nasıl bakarsa öyle görür nasıl düşünürse öyle olur Allah kimseye namert elinden ölürken bile su nasip etmesin inşallah buradan fikri ve zikri hak olan herkese slm olsun…