DÜNYA YAKILMAYA DEVAM EDİYOR!

Yangınlarda yüzlerce insan hayatını kaybetmiş, yüz binlerce ev ve yerleşim yerleri yanmış milyonlarca çok yıllık yetişkin ağaçlar kül olmuş, milyonlarca orman sakini ve ekosistemin en önemli yapı taşları olan binlerce tür hayvan yok olmuştu.

DÜNYA YAKILMAYA DEVAM EDİYOR!
08 Mayıs 2022 - 03:08

Dünya Yakın Geçmişte Dehşet Verici Yangınlarla Boğuşmuştu

Kimi çevrelere göre, dünyada orman olan her yerinde ciğer dağlayan yangınların sebebi, teknolojik kundaklamaydı. Teknolojik kundaklama, alt uzaya gönderilen irili ufaklı binlerce uyduya monte edilen laser silahlarıydı. Günümüzde artık bu teknolojinin askeri alanda kullanılmasıyla gözleri uydulara dikti. Teorisyenleren göre laser silahının kullanılma nedeni, dünyayı yeniden tasarlanmaya çalışılan bir grup kundakçının eseri bu yangınlar. Bu konuda internet arama motorlarında yapılacak aramalarla benzer teorilere rastlamak mümkün.

Yangınlarda yüzlerce insan hayatını kaybetmiş, yüz binlerce ev ve yerleşim yerleri yanmış milyonlarca çok yıllık yetişkin ağaçlar kül olmuş, milyonlarca orman sakini ve ekosistemin en önemli yapı taşları olan binlerce tür hayvan yok olmuştu. Ehli, vicdan ve insaf sahibi insanlara ağır travmalar yaşatan bu yangınlar korkarız ki bu yıl da tekrarlanacak!

NASA'nın yayınladığı online web sitesi, hala dünyanın binlerce yerinde yangınların tekrar ve devam ettiğini gösteriyor.

NASA'nın Online yangın takip sitemine ulaşılabilecek site : https://firms.modaps.eosdis.nasa.gov/map/#d:24hrs;@0.0,0.0,3z


Reklam
Reklam

YORUMLAR

  • 0 Yorum